ثبت نام در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402

ثبت‌نام براي شركت در این آزمون از روز چهارشنبه مورخ 1401/09/16 آغاز می شود

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402 در تمامي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و هشتمين المپياد علمي- دانشجويي کشور مي‌رساند که ثبت‌نام براي شركت در این آزمون از روز چهارشنبه مورخ 1401/09/16 آغاز و تا روز ‌سه شنبه مورخ 1401/09/22 ادامه خواهد یافت. لذا متقاضیان مي‌توانند در مهلت مقرر براي شركت در آزمون مذکور به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و براي ثبت‌نام اقدام نمايند.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام به همراه اطلاعيه تكميلي ثبت‌نام در آزمون، همزمان با شروع ثبت‌نام از طريق درگاه اطلاع رساني اين سازمان قابل دسترس خواهد بود.

آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402 در روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ 11 و 1401/12/12 برگزار خواهد شد.